Fönstermålning

Under vecka 32 kommer målningen av föreningens alla fönster att sätta igång. Detta innebär att det under ett par månader kommer det att vara ett antal vitklädda gubbar som vill in i era lägenheter. Alla som hör till firman kommer att ha legitimation, s.k ID06 med foto. Tveka inte utan begär att få se legitimationen och titta verkligen på kortet. Det sprider sig snabbt i kriminella kretsar att det är lätt att komma in i lägenheterna om man är jobbarklädd. Företaget heter Måla i Skåne AB. Om ni är tveksamma till någon gubbe kan ni ringa 040-55 20 50 och höra om dom har någon anställd med det namn som man uppger.

Man börjar i trappa ett och jobbar sig runt. Avisering kommer att göras av målarna i era brevlådor någon eller några dagar innan de behöver komma in i lägenheten. Även om mycket av arbetet kommer att ske utifrån behöver man komma in för att komma åt allt som skall målas. Det är viktigt att målarna kommer åt i den takt som de bestämmer eftersom det annars blir spilltid, som debiteras föreningen utöver kontraktssumman. Kan ni inte vara hemma för att öppna får ni ta kontakt med målarna och lämna en nyckel eller fixa så att någon granne öppnar.

Det kommer även finnas möjlighet att få sina fönster målade på insidan för dem som är intresserade. Detta bekostas av lägenhetsinnehavaren och priset varierar beroende på era fönsters skick, kontakta Måla i Skåne på telefon 040-55 20 50 för att få en kostnadsuppskattning.

Sedan fönstren målats är det viktigt att man inte stänger till helt innan färgen torkat, se till att ställa fönstren på glänt så ofta som möjligt tills de torkat.

Vi kommer informera kontinuerligt om renoveringen här på bloggen så att ni kan vara med och skriva inlägg.

Mvh
Styrelsen

CONVERSATION

Back
to top