Uppdatering

Hej medlemmar! På vårt förra möte hade vi besök av Proline, om ni vill kan ni läsa om relining och deras metod för detta på http://www.proline.se/

Vi diskuterade även ett eventuellt gruppavtal för bredband och telefoni - mer information om detta kommer snart i era brevlådor.

Vi vill be er om att inte sätta saker (möbler, sopor etc) i källar- eller vindsgångar. I källaren hamnar det av någon anledning en hel del saker som andra medlemmar får ta hand om på städdagen. Om ni renoverar exempelvis kök och får originaldelar över, sätt detta i era förråd. Alternativt kan ni kontakta vaktmästaren så förvarar han det i pannrummet. Grovsopor ska slängas på en sopsorteringsstation, alternativt förvaras i era förråd tills ni kan slänga det på städdagen då vi alltid har en container här. Allting som rör sig, låter eller lyser är ett undantag - elprodukter och miljöfarligt avfall (t ex färgburkar) får inte slängas i containern, det får ni själv ta till en sopsorteringsstation.

Vi vill också be er om att inte duscha era hundar uppe i badrummen på vinden. Det har hittats hundhår i duschen vid trappa 6/7. Glöm inte att skrapa undan vattnet efter er när ni duschat där, det står ofta vatten långt ut på golvet vilket ju inte är bra.

Preliminärt datum för årsstämman är 31/5 - vi återkommer om detta så snart vi är säkra på datumet.

Ett trevligt avslut på vintern önskar styrelsen. 

CONVERSATION

Back
to top