Uppdatering renovering Förenings- och Celsiusgatan samt helgarbete 28-29 novFöreningsgsgatan: Utsidan kommer att tvättas och avplastas vecka 49. Vecka 51 ska ställningen börja rivas längs med Föreningsgatans huskropp och runt hörnet till och med fastighetsmäklarna på utsidan.

Celsiusgatan: Fogningen på utsidan av Celsiusgatan planeras att vara klar till jul. För att skynda på arbetet har vi gett klartecken till helgarbete nu under 28-29 november. Då kommer fogarna på utsidan av Celsiusgatan att fräsas. Arbetet begränsas till mellan 9.30 och 16.00.

Målet är att även få färdigt fogningen av Celsiusgatans insida innan jul, men det hänger på att vädret inte ställer till det! Lyckas man inte hinna klart kommer plasten ändå att tas bort från Celsiusgatan v 51- v 1 så att man får lite andrum under jul och nyår.


Skräp på gården: Efter att MBCs fasta containrar försvunnit har en del skräpet blivit liggande på gården. En ny container har nu beställts och skräpet kommer att städas bort under de närmsta dagarna (kanske redan idag?).

Slutligen: Källarfönsterna har tyvärr spolats med vatten. Se gärna efter så att ni inte fått in vatten i källaren!

CONVERSATION

Back
to top