Gemensam städdag 17 aprilVårens gemensamma städdag infaller söndagen den 17 april, med start klockan 10.

Efter en lång, mödosam men samtidigt lyckad renovering har vi nu ett snyggt, men också väldigt smutsigt hus. Därför blir årets städning också något annorlunda än tidigare år.

Som ett tack till medlemmarna i Bf Åsa för att vi tagit oss igenom tak- och fasadrenoveringen utan större incidenter, har styrelsen beslutat att minska på utrymmen vi städar gemensamt genom att plocka in en städfirma till att städa de allra dammigaste delarna i huset; dvs källaren och vinden.
Märk väl att det vi kommer fokusera på under städningen, alltså gården, tvättstugorna och trapporna, också är smutsigare än under normalår så ju fler som är med desto bättre.

Om vädret tillåter rundar vi av städningen med grillsamkväm på gården, där vi skålar i något läskande, begrundar vårt fina hus och utbyter skräckhistorier från renoveringen.

Som vanligt utgår en hyresrabatt om 200 kr till de hushåll som deltar i städningen, medan de som inte skickar representant får ett påslag om 300 kr.

Vill man städa, men inte kan delta den 17 april, hör man av sig till Max (max@jedeur.se) för en egen, kompletterande städuppgift.

CONVERSATION

Back
to top