Mer info om loppisen

På lördag den 10 maj klockan 10-15 är det loppis på vår gård. Loppisen anordnas i samarbete med fyra andra föreningar i närheten: Hemfrid, Åsagården, Malmgården och MKB-huset. De olika föreningarna har sina egna loppisar på sina egna gårdar, men på samma dag och tid. På så sätt hoppas vi locka hit fler köpare.

Man kan använda uteborden som finns på gården så långt de räcker. Blir vi många som säljer får några kanske använda egna bord eller lägga filtar på marken. Vi kommer att öppna stora porten mot Döbelnsgatan (3a).

Kontaktpersoner för loppisen är Hanna Glad, hannaglad76@gmail.com, 0733704140 och Tine Sauerberg, tinesauerberg@gmail.com Hör gärna av er om ni har några frågor.

Alla får vara med och sälja - ju fler vi blir desto roligare! Det är bra om man anmäler sig till Hanna eller Tine så att vi får en uppfattning om hur många vi blir.


Arrangörerna i Hemfrid har gjort en jättefin annons som man kan skriva ut och sätta upp på olika ställen. Det är jättebra om så många som möjligt hjälper till att sprida information om loppisen! 

Länk till annonsen finns här:
Annons att sätta upp

Här finns mer information:
Information loppis

CONVERSATION

Back
to top