Objudna gäster och gårdshäng

Hej! Vi vill göra er uppmärksamma på att vi haft objudna gäster på besök och att vi med jämna mellanrum hittar fimpar och annat instuckna i dörrlåsen så att dörrarna inte ska gå igen. Ett par saker att tänka på: - låt inte folk slinka in bakom er när ni går in genom dörrar/portar (om ni inte känner igen personen)
- se till att dörrarna går igen när ni går ut, genom att hålla i dörren och försiktigt men bestämt stänga den och känna efter så att den verkligen är stängd. Låt inte dörren slå igen bakom er, både dörr och karm riskerar då att gå sönder och dessutom hörs det mycket.
- om ni har hantverkare som utför arbete hos er, vänligen upplys dem om ovanstående och be dem om att inte sätta upp dörrar och låta dem stå öppna
-helt enkelt, var uppmärksamma och fråga hellre en gång för mycket än en gång för lite. Det kanske leder till ett trevligt samtal med en granne? En annan sak nu när det börjar bli varmt och man vill sitta ute länge på gården: tänk på att vi efter kl 22 bör hålla ljudnivån nere något och gärna flytta ut på gräsmattan så att vi inte sitter precis under någons sovrumsfönster och håller låda.
Med önskan om en trevlig, solig vecka och tid över för häng på gårn',
Styrelsen

CONVERSATION

Back
to top